Companie

Compania European Advisory Services este o companie independenta de consultanta care oferă servicii si soluții integrate in domeniul politicilor europene, instrumentelor de asistenta financiara precum si business consulting

Echipa companiei a lucrat in cadrul companiei Accreo Romania, una dintre primele companii de consultanta din tara, cu orientare regionala

EU ADVISORS ofera servicii in vederea accesarii ajutorului de stat si a fondurilor europene, mecanisme de finantare internationale (instrumente gestionate de IFI), fondurile SEE, instrumente financiare gestionate de Comisia Europeana, inregistrare electronica pe platformele UE, inclusiv REACH și IuCliD. Pachetul de servicii include structurarea proiectului, pregatirea documentatiei, negocierea acordului de finantare si in perioada implementarii si monitorizarii proiectelor.

EU ADVISORS promoveaza competitivitatea si sprijina entitatile in formarea unei viziuni de dezvoltare durabila pe termen mediu si lung, punand accent pe cresterea valorii adaugate prin inovare, informatizare si investitii sustinute in cercetare-dezvoltare.

Pentru a oferi solutii competitive adaptate cerintelor specifice ale clientilor nostri, EU ADVISORS investeste in mod constant in dezvoltarea excelentei, cooperand de maniera sistematica cu specialisti din diverse domenii de activitate, parteneri din mediul privat si din mediul academic. Masura calitatii serviciilor oferite este data de satisfactia clientilor nostri. Investitiile in capital intangibil sunt o valoare fundamentala a culturii noastre organizationale. In acest sens, dezvoltam activ o gama larga de parteneriate cu organizatii profesionale si asociatii.