Evenimente/media

Conferinta “Instrumente financiare de stimulare a competitivitatii economiei romanesti – Fonduri Europene si ajutor de stat pentru institutii publice si companii din Romania”

Eveniment dedicat companiilor publice si private cu privire la instrumentele financiare disponibile pentru cresterea eficacitatii activitatilor lor precum si a competitivitatii pe piata interna a UE.

Eveniment de presa dedicat industriei energetice

Evenimentul a oferit o perspectiva de business dedicata investitiilor in sectorul energetic si a adus la discutii avocati, contabili, producatori de echipamente, banci si institutii financiare. Temele dezbatute au vizat cele mai noi initiative si indicatori ai pietei, care influenteaza sectorul energetic in Romania, proiectele pe care se poate baza industria de profil in Romania si necesitatile pentru ca sectorul energetic sa obtina performanta in Romania.

Conferinta „Romania si Ucraina – Business Insights”.

Evenimentul a reunit reprezentanti din Polonia din sectorul de investitiilor, directori financiari si fiscali, avand in vedere interesul pentru extinderea pe piata din Romania si Ucraina.

Laurentiu Dinu a discutat despre piata locala, stimulentele investitionale, conditiile legale si climatul politic care sunt favorabile antreprenorilor.

Interviuri acordate si aparitii media

Seminar in cadrul Amcham cu tema „Investment incentives for Romania in 2011 – State Aid and EU funds”

Va invitam sa cititi detalii cu privire la seminar pe site- ul AmCham Romania